Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Party Monster: Scratching the Surface

Film, 2018, 33 minuten
Party Monster: Scratching the Surface
In de doordringende documentaire 'Party Monster' onderzoekt DJ Fingablast wat er is geworden van zijn jeugdheld, DJ Slizzard.
De film Party Monster: Scratching the Surface is uitgebracht in 2018 en duurt 33 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Party Monster: Scratching the Surface is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift, Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Party Monster: Scratching the Surface op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Party Monster: Scratching the Surface is an episode of Unbreakable Kimmy Schmidt starring Ellie Kemper, Tituss Burgess, and Carol Kane. In the probing documentary

Acteurs in Party Monster: Scratching the Surface

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Party Monster: Scratching the Surface

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.