Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Patton Oswalt: Annihilation

Film, 2017, 66 minuten
Patton Oswalt: Annihilation
Patton Oswalt kijkt scherp en openhartig terug op de stortvloed aan komisch materiaal tijdens het Trump-tijdperk en de donkere dagen na een persoonlijke tragedie.
De film Patton Oswalt: Annihilation is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 66 minuten. Deze dynamische special kreeg een Emmy-nominatie voor Beste scenario en een Grammy voor Beste comedy-album. Geschikt voor alle leeftijden.Patton Oswalt: Annihilation is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Patton Oswalt: Annihilation op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Patton Oswald, despite a personal tragedy, produces his best standup yet. Focusing on the tribulations of the Trump era and life after the loss of a loved one, Patton Oswald continues his journey to contribute joy to the world.

Acteurs in Patton Oswalt: Annihilation

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Patton Oswalt: Annihilation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.