Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Patton Oswalt: Talking for Clapping

Film, 2016, 65 minuten
Patton Oswalt: Talking for Clapping
Op het podium in San Francisco praat de komiek onder andere over bejaarden en hun medicijnen, zijn slechtste optreden, homofeesten en een vreselijke verjaardagsclown.
De film Patton Oswalt: Talking for Clapping is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 65 minuten. Oswalt ontving voor deze nuchtere stand-upcomedy een Emmy voor Beste script en een Grammy voor Beste comedyalbum. Geschikt voor alle leeftijden.Patton Oswalt: Talking for Clapping is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Patton Oswalt: Talking for Clapping op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Patton Oswalt takes the stage in San Francisco, where he talks about San Franciscans, the difficulties of being PC, fatherhood, his worst stand up experience, and the worlds most horrific Birthday Clown.

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Patton Oswalt: Talking for Clapping

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.