Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Patton Oswalt: Talking for Clapping

Film, 2016, 65 minuten
Patton Oswalt: Talking for Clapping
Op het podium in San Francisco praat de komiek onder andere over bejaarden en hun medicijnen, zijn slechtste optreden, homofeesten en een vreselijke verjaardagsclown.
De film Patton Oswalt: Talking for Clapping is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 65 minuten. Oswalt ontving voor deze nuchtere stand-upcomedy een Emmy voor Beste script en een Grammy voor Beste comedyalbum. Geschikt voor alle leeftijden. Patton Oswalt: Talking for Clapping is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Patton Oswalt: Talking for Clapping op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Patton Oswalt takes the stage in San Francisco, where he talks about San Franciscans, the difficulties of being PC, fatherhood, his worst stand up experience, and the worlds most horrific Birthday Clown.

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Patton Oswalt: Talking for Clapping

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.