Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Paul, Apostle of Christ

Film, 2018, 107 minuten
Paul, Apostle of Christ
Apostel Paulus predikt voorafgaand aan zijn executie het woord van Christus. Zijn vriend Lucas schrijft een revolutionair boek dat de geboorte van de kerk inluidt.
De film Paul, Apostle of Christ is uitgebracht in 2018 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paul, Apostle of Christ op IMDB

Score: 6,7 van de 10

The story covers Paul going from the most infamous persecutor of Christians to

Acteurs in Paul, Apostle of Christ

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Paul, Apostle of Christ

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ardiente paciencia
Een jongeman werkt als de postbode van Pablo Neruda en wordt in een wereld van woorden steeds meer gestimuleerd om dichter te worden en de vrouw van zijn dromen het hof te maken.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.