Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

PAW Patrol

Tv-serie, 2019, 42.570 beoordelingen
PAW Patrol
Zes heldhaftige puppy's gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
De tv-serie PAW Patrol is uitgebracht in 2019. Won meerdere Canadian Screen Awards, waaronder Beste voorschoolse programma of serie. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

PAW Patrol op IMDB

Score: 8 van de 10

Six dogs solve problems and rescue people in a town called Adventure Bay.

Acteurs in PAW Patrol

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Turks
Ondertiteling: Engels;Frans

Meer zoals PAW Patrol

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
LOL House of Surprises
Royal Bee verrast haar beste vriendinnen door hun favoriete restaurant te kopen en er een leuke uitgaansplek van te maken. Dit project barst van de plotwendingen!
Pokémon Master Journeys: The Series
Terwijl Ash zich door het Kroningswereldkampioenschap vecht, gaat Goh verder met zijn missie om elke Pokémon te vangen. Samen zijn ze op weg naar avontuur!
Deepa & Anoop
Een vrolijk meisje zorgt samen met haar van kleur veranderende olifant voor muziek, plezier en kattenkwaad in Mango Manor, het hotel van haar Indiase familie.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.