Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pee-wee's Playhouse: Christmas Special

Film, 1988, 47 minuten, 41.248 beoordelingen
Pee-wee's Playhouse: Christmas Special
Te midden van een zee van sterren, doet Pee-wee zijn schaatsen aan en glijdt het seizoen van de feestdagen binnen met kerstkaarten, kerstliedjes... en Charo.
De film Pee-wee's Playhouse: Christmas Special is uitgebracht in 1988 en duurt 47 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Droge humor, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pee-wee's Playhouse: Christmas Special op IMDB

Score: 8 van de 10

Pee-wee Herman and pals are celebrating Christmas in the Playhouse in their own creative ways: Pee-wee makes a list for Santa Claus 1 1/2 miles long, teaches Little Richard how to ice skate...

Acteurs in Pee-wee's Playhouse: Christmas Special

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen. 
Dinotrux
Dinosaurus of vrachtwagen? Wat dan ook, geniet van de enorme Ty Rex, zijn maatje Revvit en hun team die ten strijde trekken tegen de snode V-Morzel.
Club de Cuervos
Een broer en zus gaan een strijd aan met hoge verwachtingen en met elkaar nadat ze een voetbalteam hebben geërfd. Een serie van de makers van 'Nosotros los Nobles'.