Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pee-wee's Playhouse

Tv-serie, 1990, 93.434 beoordelingen
Pee-wee's Playhouse
Pee-wee Herman brengt z'n theatervoorstelling onder de aandacht van het grote publiek met deze innovatieve kinderserie die speelt in z'n eigenzinnige, kinderlijke wereld.
De tv-serie Pee-wee's Playhouse is uitgebracht in 1990. De jonge Phil Hartman, Laurence Fishburne Natasha Lyonne waren vaak te zien in deze Emmy-winnaar en serie. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Droge humor, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pee-wee's Playhouse op IMDB

Score: 8 van de 10

Pee-Wee Herman and his friends have wacky, imaginative fun in his unique playhouse.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Pee-wee's Playhouse

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen. 
Dinotrux
Dinosaurus of vrachtwagen? Wat dan ook, geniet van de enorme Ty Rex, zijn maatje Revvit en hun team die ten strijde trekken tegen de snode V-Morzel.
Club de Cuervos
Een broer en zus gaan een strijd aan met hoge verwachtingen en met elkaar nadat ze een voetbalteam hebben geërfd. Een serie van de makers van 'Nosotros los Nobles'.