Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pelé

Documentaire, 2021, 108 minuten
Pelé
Tegen de achtergrond van turbulente tijden in Brazilië wordt in deze documentaire het bijzondere pad van Pelé vastgelegd, van baanbrekend talent tot nationale held.
De documentaire Pelé is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 108 minuten. Geproduceerd door de bekroonde filmmaker Kevin Macdonald. Met Zagallo, Rivellino, Juca Kfouri, Gilberto Gil en anderen. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Pelé is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje);Frans;Portugees (Brazilië) -
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Pelé

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
The Endless Night
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.