Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Penn & Teller: Fool Us

Tv-serie, 2015
Penn & Teller: Fool Us
Het wereldberoemde artiestenduo legt een uniek gevoel voor humor aan de dag in een wedstrijd waarin ervaren illusionisten strijden om een grote prijs.
De tv-serie Penn & Teller: Fool Us is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Penn & Teller: Fool Us op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Aspiring magicians from all over the world perform their best tricks to try and fool Penn and Teller, the world-famous magician duo. If the two can not guess how the trick was done, the "fooler" gets to be on their Las Vegas magic show.

Acteurs in Penn & Teller: Fool Us

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Penn & Teller: Fool Us

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.