Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Penny Dreadful

Tv-serie, 2016, 130.862 beoordelingen
Penny Dreadful
De klassiekers Dracula, Frankenstein en Dorian Gray zijn met elkaar verweven in deze horrorserie die zich afspeelt in de donkere straten van het Victoriaanse Londen.
De tv-serie Penny Dreadful is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Penny Dreadful is van de schrijver (John Logan) en regisseur (Sam Mendes) van de populaire James Bond-film, Skyfall. Geschikt voor Volwassen.Deze tv-serie is Eng, Spannend, Duister, Onheilspellend, IJzingwekkend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Penny Dreadful op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

De geschifte ondode meid Penny Dreadful, haar smoorverliefde zombievriend Ned en de weerwolf Wolfboy vertellen drie verhalen over horror en terreur in een oude vervallen bioscoop. In 'Slash-in-the-Box' wordt een jong paar gestalkt door een dodelijk duiveltje uit een doosje. In 'The Morning After' probeert Alice te achterhalen wat er precies gebeurd is afgelopen nacht en in 'The Slaughter House' ontmoet een groep vrienden, na pech met hun busje, een excentrieke familie.

Penny Dreadful op IMDB

Score: 8 van de 10

Explorer Sir Malcolm Murray, American gunslinger Ethan Chandler, and others unite to combat supernatural threats in Victorian London.

Acteurs in Penny Dreadful

Regisseur

Meer zoals Penny Dreadful

Sherlock

Sherlock

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Top of the Lake
Rechercheur Robin Griffin doet onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Sinatra: All or Nothing at All
Het leven en talent van de legendarische crooner Frank Sinatra zijn vastgelegd in deze documentairereeks met mooie terugblikken en herinneringen van vrienden, familie en collega's.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.