Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Penyalin Cahaya

Film, 2022, 130 minuten
Penyalin Cahaya
Wanneer een studente een beurs verliest vanwege foto's die op een feestje van haar zijn genomen, onderzoekt ze of er die avond iets verschrikkelijks met haar is gebeurd.
De film Penyalin Cahaya is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 130 minuten. Deze film van Wregas Bhanuteja won op het Indonesian Film Festival 'Beste film', 'Beste regisseur' en 'Beste acteur'. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Penyalin Cahaya is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Penyalin Cahaya

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Indonesisch - Audiobeschrijving;Indonesisch [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Penyalin Cahaya

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Limit Of
Wanneer een bankier besluit actie te ondernemen tegen de hebzuchtige financiële instelling waarvoor hij werkt, ontdekt hij hoe ver hij wil gaan om wraak te nemen.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Układ zamknięty
Als een corrupte ambtenaar de leiding over een snelgroeiend bedrijf neemt, worden de oprichters beschuldigd van witwaspraktijken. Ze vechten om hun reputatie te herstellen.