Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Penyalin Cahaya

Film, 2022, 130 minuten
Penyalin Cahaya
Wanneer een studente een beurs verliest vanwege foto's die op een feestje van haar zijn genomen, onderzoekt ze of er die avond iets verschrikkelijks met haar is gebeurd.
De film Penyalin Cahaya is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 130 minuten. Deze film van Wregas Bhanuteja won op het Indonesian Film Festival 'Beste film', 'Beste regisseur' en 'Beste acteur'. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Penyalin Cahaya is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Penyalin Cahaya

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Indonesisch - Audiobeschrijving;Indonesisch [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Penyalin Cahaya

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tin & Tina
Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel een eigenaardige tweeling uit een klooster. Hun obsessie met religie verstoort het gezin al snel.
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
Fanfic
Twee middelbare scholieren vormen een intense band en proberen hun ware zelf te ontdekken en uit te drukken.
Faithfully Yours
Twee vriendinnen gebruiken elkaar als alibi om weg te glippen en zich over te geven aan geheime affaires, maar hun web van leugens valt uit elkaar als een van hen verdwijnt.