Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Perdida

Film, 2018, 103 minuten
Perdida
Een politievrouw heeft een jeugdvriendin die lang geleden in Patagonië is verdwenen. Ze begint een nieuwe zoektocht om antwoorden te vinden, maar loopt al snel gevaar.
De film Perdida is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 103 minuten. Luisana Lopilato (Rebelde Way) en Amaia Salamanca (Gran Hotel) spelen in deze versie van Florencia Etcheves' Cornelia. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Perdida op IMDB

Score: 5,5 van de 10

A policewoman whose childhood friend disappeared in Patagonia years ago starts a new search to find answers, and soon finds her own life in danger.

Trailer

Acteurs in Perdida

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Perdida

El bar

El bar

(2017)

Edha

Edha

(2018)

Beau Séjour

Beau Séjour

(2017)

Secuestro

Secuestro

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

Modus

Modus

(2015)

Iris

Iris

(2016)

The Package

The Package

(2018)

I Kill Giants

I Kill Giants

(2017)

Switched

Switched

(2018)

Invisible

Invisible

(2017)

El aviso

El aviso

(2018)

Romina

Romina

(2018)

Le Manoir

Le Manoir

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.