Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Persona

Personality
Tv-serie, 2019
Persona
Een exploratie van verschillende persona's in een eclectische collectie van vier werken van gerenommeerde Koreaanse regisseurs.
De tv-serie Persona is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Persona op IMDB

Score: 9,1 van de 10

A man with diagnosis of Alzheimer's, decides to punish the criminals.

Acteurs in Persona

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Koreaans;Engels;Frans;Nederlands;Duits

Meer zoals Persona

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Virgin River
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.
Three Days of Christmas
Vier zussen krijgen te maken met familiedrama's en geheimen die zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes, en altijd op eerste kerstdag.
Triad Princess
Nadat de onbesuisde dochter van een machtige triadebaas bodyguard is geworden van een beroemdheid, zet ze het leven van een tv-ster op zijn kop en ontdekt ze de liefde.
Apache: La vida de Carlos Tevez
Deze harde dramaserie over het leven van Carlos Tévez laat zien hoe hij een beroemde voetballer werd in de ruige buurt Fuerte Apache in Argentinië.
V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.