Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pete Davidson: Alive From New York

Film, 2020, 49 minuten
Pete Davidson: Alive From New York
Comedian en 'SNL'-ster Pete Davidson levert een openhartige en intieme stand-upspecial die live is opgenomen in New York.
De film Pete Davidson: Alive From New York is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 49 minuten. Geschikt voor alle leeftijden Pete Davidson: Alive From New York is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pete Davidson: Alive From New York op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Comedian Pete Davidson's intimate and candid stand-up special shot live in New York City.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Pete Davidson: Alive From New York

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Man About the House
Drie huurders bundelen hun krachten met de vrouw van de huisbaas in een strijd om hun huis te redden van een meedogenloze projectontwikkelaar.
10000 Timmar
Een loterijwinnaar met veel vrije tijd jaagt zijn droom na om profvoetballer te worden en besluit 10.000 uur te trainen om zijn doel te behalen.
The Cleanse
Een sombere man die dringend plezier nodig heeft, volgt een sapdetox die zijn innerlijke demonen in een tastbare realiteit verandert. Waarschuwing: bijwerkingen variëren.
Roohi
Twee klungels worden ingehuurd om een bruid te ontvoeren, maar komen in een lastig parket als de ene verliefd wordt op haar, en de andere op de geest die haar bezit.
A nous, les petites Anglaises!
Twee Parijse schoolvrienden worden naar Engeland gestuurd nadat ze zijn gezakt voor hun examens. Ze houden zich echter meer bezig met meisjes dan met hun talenkennis.