Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Petta

Film, 2019, 169 minuten
Petta
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
De film Petta is uitgebracht in 2019 en duurt 169 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.

Petta op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Though he works as a hostel warden, there is more to Kaali than meets the eye. Things take an interesting turn when Kaali's path crosses with a group of dreaded gangsters.

Acteurs in Petta

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Tamil [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Petta

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.