Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pickpockets

Carteristas
Film, 2017, 108 minuten
Pickpockets
In de straten van Bogota leert een meester in de kunst van bedrog en misleiding jonge dieven hoe zij succesvolle zakkenrollers kunnen worden.
De film Pickpockets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 108 minuten. De eerste Spaanstalige speelfilm van Peter Webber, regisseur van de Oscar-genomineerde Girl with a Pearl Earring. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pickpockets op Moviemeter

Score: 3,21 van de 5

Het verhaal speelt zich af in Bogota, de hoofdstad van Colombia. Een 16-jarige straatjongen raakt op het slechte pad. Hij leert samen met twee vriendjes de kunst van het zakkenrollen. Een meester in de kunst van bedrog en misleiding leidt hen op tot succesvolle jonge dieven.

Pickpockets op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Aspiring teen thieves learn what it takes to be successful pickpockets on the streets of Bogota from a master in the art of trickery and deception.

Acteurs in Pickpockets

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Duits;Spaans [Origineel];Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Pickpockets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.