Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pickpockets

Carteristas
Film, 2017, 108 minuten
Pickpockets
In de straten van Bogota leert een meester in de kunst van bedrog en misleiding jonge dieven hoe zij succesvolle zakkenrollers kunnen worden.
De film Pickpockets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 108 minuten. De eerste Spaanstalige speelfilm van Peter Webber, regisseur van de Oscar-genomineerde Girl with a Pearl Earring. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pickpockets op Moviemeter

Score: 3,21 van de 5

Het verhaal speelt zich af in Bogota, de hoofdstad van Colombia. Een 16-jarige straatjongen raakt op het slechte pad. Hij leert samen met twee vriendjes de kunst van het zakkenrollen. Een meester in de kunst van bedrog en misleiding leidt hen op tot succesvolle jonge dieven.

Pickpockets op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Aspiring teen thieves learn what it takes to be successful pickpockets on the streets of Bogota from a master in the art of trickery and deception.

Acteurs in Pickpockets

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Duits;Spaans [Origineel];Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Pickpockets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.