Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pickpockets

Carteristas
Film, 2017, 108 minuten
Pickpockets
In de straten van Bogota leert een meester in de kunst van bedrog en misleiding jonge dieven hoe zij succesvolle zakkenrollers kunnen worden.
De film Pickpockets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 108 minuten. De eerste Spaanstalige speelfilm van Peter Webber, regisseur van de Oscar-genomineerde Girl with a Pearl Earring. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pickpockets op Moviemeter

Score: 3,21 van de 5

Het verhaal speelt zich af in Bogota, de hoofdstad van Colombia. Een 16-jarige straatjongen raakt op het slechte pad. Hij leert samen met twee vriendjes de kunst van het zakkenrollen. Een meester in de kunst van bedrog en misleiding leidt hen op tot succesvolle jonge dieven.

Pickpockets op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Aspiring teen thieves learn what it takes to be successful pickpockets on the streets of Bogota from a master in the art of trickery and deception.

Acteurs in Pickpockets

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Duits;Spaans [Origineel];Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Pickpockets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.