Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pieter Konijn

Tv-serie, 2018, 4.743 beoordelingen
Pieter Konijn
De zesjarige Pieter Konijn woont met zijn moeder onder een grote spar, maar hij wil de geest van zijn overleden vader levend houden door er zelf op uit te trekken.
De tv-serie Pieter Konijn is uitgebracht in 2018. Deze serie won verschillende Daytime Emmy's, onder andere voor Beste animatieserie in een speciale klasse. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pieter Konijn op IMDB

Score: 3 van de 10

Join Peter and his two bosom buddies; Benjamin and Lily, on their whimsical adventures through timeless Lake District. Peter encounters real dangers, and he and his loyal friends and family...

Acteurs in Pieter Konijn

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands

Meer zoals Pieter Konijn

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

LOL House of Surprises
Royal Bee verrast haar beste vriendinnen door hun favoriete restaurant te kopen en er een leuke uitgaansplek van te maken. Dit project barst van de plotwendingen!
Deepa & Anoop
Een vrolijk meisje zorgt samen met haar van kleur veranderende olifant voor muziek, plezier en kattenkwaad in Mango Manor, het hotel van haar Indiase familie.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Big Tree City
Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.
Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Ga mee met coole kat Oggy en speelse olifant Piya op maffe en hartverwarmende avonturen – met een drietal kakkerlakken die er alles aan doen om het plezier te bederven!