Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pieter Konijn

Las travesuras de Peter Rabbit
Film, 2018, 94 minuten
Pieter Konijn
In deze mix van speelfilm en animatie staat Pieter Konijn tegenover een sterke nieuwe vijand in zijn voortdurende strijd om de groenten in de tuin van meneer Verhoef.
De film Pieter Konijn is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Een nieuwe versie van Beatrix Potters populaire klassieker, met stemmen van James Corden, Daisy Ridley en Margot Robbie. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Gezinsvriendelijk, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pieter Konijn op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Feature adaptation of Beatrix Potter's classic tale of a rebellious rabbit trying to sneak into a farmer's vegetable garden.

Trailer

Acteurs in Pieter Konijn

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Indonesisch;Engels;Nederlands

Meer zoals Pieter Konijn

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Mirror, Mirror
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
I Used to Be Famous
Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.