Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pine Gap

Tv-serie, 2018
Pine Gap
Op de geheime Amerikaans-Australische defensiebasis Pine Gap ontstaan barsten in de belangrijke alliantie terwijl spionnen samenwerken maar elkaar ook tegenwerken.
De tv-serie Pine Gap is uitgebracht in 2018. Met Parker Sawyers, die de jonge Barack Obama speelde in Southside with You. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pine Gap op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Een passagiersvliegtuig boven Myanmar wordt neergeschoten. Er volgt een zoektocht naar het ware motief van de misdaad. Op de geheime Amerikaans-Australische defensiebasis Pine Gap ontstaan barsten in de belangrijke alliantie terwijl spionnen samenwerken maar elkaar ook tegenwerken.

Pine Gap op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Set in the intensely secretive world of intelligence and the enigmatic US/Australia joint defence facility in central Australia, the spy-thriller Pine Gap delves into the famously strong alliance between the two countries.

Acteurs in Pine Gap

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Engels - Audiodescriptie;Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Pine Gap

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.