Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pineapple Express

Piña express
Film, 2008, 112 minuten, 3.224.571 beoordelingen
Pineapple Express
Dale Denton, een luie wietroker, heeft maar één reden om zijn even luie dealer Saul Silver op te zoeken: om wiet te kopen, vooral het zeldzame ‘Pineapple Express’.
De film Pineapple Express is uitgebracht in 2008 en duurt 112 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Geschift, Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat drugs- en alcoholmisbruik Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pineapple Express op Moviemeter

Dale Denton (Seth Rogen), een luie wietroker, heeft maar één reden om zijn even luie dealer Saul Silver (James Franco) op te zoeken: om wiet te kopen, vooral het zeldzame 'Pineapple Express'. Als hij getuige is van een moord, die wordt gepleegd door een gewetenloze politieagent en de gevaarlijkste drugsbaron van de stad, raakt hij in paniek. Van schrik laat hij zijn 'Pineapple Express'-joint vallen. Deze is zo zeldzaam dat de moordenaars direct naar Saul en Dale worden geleid. De hallucinerende heren slaan op de vlucht en ontdekken al snel dat ze niet lijden aan achtervolgingswaanzin veroorzaakt door hun overmatige drugsgebruik...

Pineapple Express op IMDB

Score: 7 van de 10

A process server and his marijuana dealer wind up on the run from hitmen and a corrupt police officer after he witness his dealer's boss murder a competitor while trying to serve papers on him.

Acteurs in Pineapple Express

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans

Meer zoals Pineapple Express

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.