Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pink

Film, 2016, 130 minuten
Pink
Een aangerande vrouw wordt beschuldigd van poging tot moord en wordt bijgestaan door een gepensioneerde advocaat die de verkrachtingscultuur in India aan de kaak stelt.
De film Pink is uitgebracht in 2016 en duurt 130 minuten. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pink op Moviemeter

Score: 3,4 van de 5

Het verhaal van drie meisjes. Zij worden gemolesteerd door ene Rajveer. Om een verkrachting te voorkomen verdedigen zij zichzelf. Ze worden echter voor de rechter gesleept omdat zij hun aanrader hebben aangevallen. Een gepensioneerde advocaat staat ze bij en stelt de verkrachtingscultuur in India aan de kaak.

Pink op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Deepak is a lawyer suffering from bipolar disorder who experiences frequent mood swings. One night, Rajveer and his friends get drunk and try to molest Miss Arora and her two roommates leading to an accident. The film revolves around how Deepak fights the girls' case against these influential boys.

Acteurs in Pink

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Pink

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.