Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pinkfong & Baby Shark's Space Adventure

Film, 2019, 65 minuten
Pinkfong & Baby Shark's Space Adventure
Samen met nieuwe vrienden van andere planeten verkennen Pinkfong en Baby Haai de ruimte en zoeken ze naar ontbrekende stukjes sterren om naar huis terug te keren.
De film Pinkfong & Baby Shark's Space Adventure is uitgebracht in 2019 en duurt 65 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Pinkfong & Baby Shark's Space Adventure

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans;Koreaans

Meer zoals Pinkfong & Baby Shark's Space Adventure

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Narco-Saints
Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Amerika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken.
Seoul Vibe
In de dagen voorafgaand aan de Olympische Spelen van 1988 in Seoul probeert een bont team van chauffeurs en monteurs undercover een enorme bende witwassers te ontmantelen.
13: The Musical
Een slimme middelbarescholier verhuist na de scheiding van zijn ouders van New York naar Indiana en is vastbesloten om de beste bar mitswa ooit te organiseren.
A Model Family
Nadat een berooide professor zonder het te weten geld heeft gestolen van een kartel, ontdekt hij dat hij alleen zijn familie kan redden door als drugskoerier te werken.
A Clean Sweep
Een amateurteam van honkballers neemt het op tegen legendarische profs in een kampioenschap dat moet uitwijzen wie uiteindelijk het beste team is.