Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pinky Malinky

Tv-serie, 2019
Pinky Malinky
Pinky Malinky ziet alles van de zonnige kant, ook het feit dat hij een hotdog is. Samen met zijn beste vrienden geniet dit worstje met volle teugen van het leven.
De tv-serie Pinky Malinky is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pinky Malinky op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Pinky Malinky is a TV series starring Colleen Smith, Lucas Grabeel, and Nathan Kress. This fly-on-the wall reality show follows the life of Pinky, an infectiously positive hot dog living in the human world.

Acteurs in Pinky Malinky

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Pinky Malinky

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.