Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pinky Malinky

Tv-serie, 2019
Pinky Malinky
Pinky Malinky ziet alles van de zonnige kant, ook het feit dat hij een hotdog is. Samen met zijn beste vrienden geniet dit worstje met volle teugen van het leven.
De tv-serie Pinky Malinky is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pinky Malinky op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Pinky Malinky is a TV series starring Colleen Smith, Lucas Grabeel, and Nathan Kress. This fly-on-the wall reality show follows the life of Pinky, an infectiously positive hot dog living in the human world.

Acteurs in Pinky Malinky

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Pinky Malinky

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.