Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

PJ Masks

Tv-serie, 2019
PJ Masks
Drie kinderen van zes die overdag een normaal leven leiden, worden 's nachts superhelden. Samen vechten ze tegen de misdaad als een team dat PJ Masks heet.
De tv-serie PJ Masks is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

PJ Masks op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Three children become superheroes at night. During the school day a problem arises, and during the night the culprit is found by the PJ Masks and the problem gets solved by sharing ideas, recognizing strengths and weaknesses, and the ability of working together to get the problem solved. Everything is made right for the children the next day thanks to the PJ Masks. Because bedtime is the right time to fight crime.

Acteurs in PJ Masks

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Indonesisch;Duits
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals PJ Masks

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.