Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Planet Earth

Tv-serie, 2006, 681.497 beoordelingen
Planet Earth
Deze veelbetekenende serie vervoert natuurliefhebbers uit de Himalaya naar de diepten van de oceaan en alles ertussenin.
De tv-serie Planet Earth is uitgebracht in 2006. Dit project nam vijf jaar in beslag maar werd bekroond met vier Emmy's, waaronder voor Beste non-fictieserie. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Feelgood.

Planet Earth op IMDB

Score: 10 van de 10

Emmy Award winning, 11-episodes, 5-years in the making, the most expensive nature documentary series ever commissioned by the BBC, and the first to be filmed in high definition.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Planet Earth

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.