Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Planet Earth

Tv-serie, 2006, 681.497 beoordelingen
Planet Earth
Deze veelbetekenende serie vervoert natuurliefhebbers uit de Himalaya naar de diepten van de oceaan en alles ertussenin.
De tv-serie Planet Earth is uitgebracht in 2006. Dit project nam vijf jaar in beslag maar werd bekroond met vier Emmy's, waaronder voor Beste non-fictieserie. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Feelgood.

Planet Earth op IMDB

Score: 10 van de 10

Emmy Award winning, 11-episodes, 5-years in the making, the most expensive nature documentary series ever commissioned by the BBC, and the first to be filmed in high definition.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Planet Earth

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Shelby American
Deze documentaire schetst met interviews en vintage beelden het bewogen leven van het Amerikaanse icoon Carroll Shelby die boer, coureur en tot slot ondernemer werd.
Nekfeu - Les Étoiles Vagabondes
In deze documentaire kampt de Franse rapper Nekfeu met creatieve druk en persoonlijke angsten en gaat op een wereldwijde zoektocht naar muzikale inspiratie.
Bikram: Yogi, Guru, Predator
Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de oprichter van 'hot yoga', terwijl zijn imperium groeit en er zorgelijke feiten boven tafel komen.
Who Killed Little Gregory
Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.
Lorena, la de pies ligeros
Lorena Ramírez, lid van Mexico's Rarámuri-gemeenschap, leidt een landelijk leven. Behalve wanneer ze haar sandalen aantrekt voor een wedstrijd als ultramarathonloopster.