Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Playing for Time

Film, 1980, 148 minuten
Playing for Time
Een Joodse muzikante wordt gevangengenomen door de nazi's en naar Auschwitz gestuurd. Daar moet ze met haar muziek gevangenen kalmeren die op weg zijn naar de gaskamers.
De film Playing for Time is uitgebracht in 1980 en duurt 148 minuten. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Scenario door Arthur Miller. Playing for Time won 4 Emmy's en een Peabody Award. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Playing for Time op Moviemeter

Score: 3,38 van de 5

Fania Fenelon wordt tijdens W.O.II overgebracht naar het concentratiekamp Auschwitz. Hier wordt ze deel van een groep vrouwelijke muzikanten die gevangenen zijn in het concentratiekamp, maar niet gedood worden in ruil voor het spelen van muziek voor de Nazi's. Deze verwachten van hen dat ze dagelijks spelen als virtuozen, ondanks hun honger en ellende.

Playing for Time op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Female prisoners in a Nazi concentration camp (Auschwitz) are spared from death in return for performing music for their captors.

Acteurs in Playing for Time

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Playing for Time

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.