Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Point Blank

Film, 2019, 86 minuten
Point Blank
Een verpleegkundige werkt tegen zijn zin samen met een gewonde moordverdachte om zijn zwangere vrouw te redden in een race tegen de klok, criminelen en corrupte agenten.
De film Point Blank is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 86 minuten. In deze actiethriller spelen Marvel-kopstukken Anthony Mackie en Frank Grillo naast Oscar-winnares Marcia Gay Harden. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Point Blank is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Point Blank

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Turks;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Engels;Frans

Meer zoals Point Blank

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.
Lesson Plan
Nadat een leraar overlijdt, neemt zijn vriend, een ex-agent, een baan aan op de school waar hij werkte om de confrontatie aan te gaan met de bende die hij verantwoordelijk acht.