Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pokemon de film: Ik kies jou!

Film, 2017, 97 minuten
Pokemon de film: Ik kies jou!
Als Ash op zijn verjaardag zijn eerste Pokémon probeert te kiezen, krijgt hij een koppige Pikachu. Ze beginnen aan een reis om de legendarische Ho-Oh te vinden.
De film Pokemon de film: Ik kies jou! is uitgebracht in 2017 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pokemon de film: Ik kies jou! op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Ash Ketchum from Pallet Town is 10 years old today. This means he is now old enough to become a Pokémon Trainer. Ash dreams big about the adventures he will experience after receiving his first Pokémon from Professor Oak.

Acteurs in Pokemon de film: Ik kies jou!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Pokemon de film: Ik kies jou!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ghosts of Sugar Land
Een aantal Amerikaanse moslims in Texas zijn geschokt dat hun vriend extremistisch wordt. Ze kijken terug op hun vriendschap en delen theorieën over zijn geloof.
Park Na-rae: Glamour Warning
Korea’s geliefde comedian en favoriete grote-zusfiguur praat over seks, relaties en het celebrityleven. Ze is brutaler en schunniger dan ooit.
THE UNLISTED
Wanneer de tweelingbroers Dru en Kal een geheim complot ontdekken om kinderen te volgen en te beheersen, proberen ze dit samen met weggelopen rebellen te stoppen.
The Game Changers
Via gesprekken met wetenschappers en topsporters onderzoekt een UFC-vechter de misvattingen over het eten van vlees voor kracht en de voordelen van een plantaardig dieet.
League of Legends Origins
Fans, experts en de makers van Riot Games vertellen over de opkomst van het gamebedrijf, van gratis demo tot wereldwijde gigant.