Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pokemon de film: Ik kies jou!

Film, 2017, 97 minuten
Pokemon de film: Ik kies jou!
Als Ash op zijn verjaardag zijn eerste Pokémon probeert te kiezen, krijgt hij een koppige Pikachu. Ze beginnen aan een reis om de legendarische Ho-Oh te vinden.
De film Pokemon de film: Ik kies jou! is uitgebracht in 2017 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pokemon de film: Ik kies jou! op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Ash Ketchum from Pallet Town is 10 years old today. This means he is now old enough to become a Pokémon Trainer. Ash dreams big about the adventures he will experience after receiving his first Pokémon from Professor Oak.

Acteurs in Pokemon de film: Ik kies jou!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Pokemon de film: Ik kies jou!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
Super Deluxe
Seks, stigma en spiritualiteit komen samen in deze aparte verhalen over een angstige puber, een ontrouwe echtgenote en een transseksuele vrouw die in haar verleden duikt.
Designated Survivor: 60 Days
Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.
Extreme Engagement
Een verloofd stel reist een jaar lang de wereld rond om huwelijksgewoontes van andere culturen te bekijken. Brengt deze reis hen dichter bij elkaar of juist niet?
True Tunes
True en haar vrienden zorgen voor lekkere, maffe beats in moderne muziekvideo's op de melodieën van klassieke kinderliedjes.