Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pokémon de serie: Indigo League

Tv-serie, 1997, 718.706 beoordelingen
Pokémon de serie: Indigo League
Verken de wereld van Pokémon met Ash Ketchum en zijn partner, Pikachu. Samen streven ze naar het ultieme doel van Ash: een Pokémon-meester worden.
De tv-serie Pokémon de serie: Indigo League is uitgebracht in 1997. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pokémon de serie: Indigo League op IMDB

Score: 7 van de 10

Ten-year-old Ash aspires to be the greatest Pokémon (pocket monster) trainer in the world. To do this, he enlists the help of two friends, Misty and Brock, and his own Pokémon, Pikachu. ...

Acteurs in Pokémon de serie: Indigo League

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels;Nederlands
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Frans;Duits

Meer zoals Pokémon de serie: Indigo League

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.