Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pokémon de serie: Indigo League

Tv-serie, 1997, 718.706 beoordelingen
Pokémon de serie: Indigo League
Verken de wereld van Pokémon met Ash Ketchum en zijn partner, Pikachu. Samen streven ze naar het ultieme doel van Ash: een Pokémon-meester worden.
De tv-serie Pokémon de serie: Indigo League is uitgebracht in 1997. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pokémon de serie: Indigo League op IMDB

Score: 7 van de 10

Ten-year-old Ash aspires to be the greatest Pokémon (pocket monster) trainer in the world. To do this, he enlists the help of two friends, Misty and Brock, and his own Pokémon, Pikachu. ...

Acteurs in Pokémon de serie: Indigo League

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels;Nederlands
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Frans;Duits

Meer zoals Pokémon de serie: Indigo League

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?