Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pompidou

Tv-serie, 2015, 31 beoordelingen
Pompidou
Pompidou, een excentrieke berooide aristocraat, en zijn overwerkte butler gaan elke week nieuwe uitdagingen aan in deze visuele sitcom zonder dialoog.
De tv-serie Pompidou is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015. Komiek Matt Lucas (Little Britain) bedacht deze slapstickserie die een nieuwe draai geeft aan het zwijgende comedygenre. Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pompidou op IMDB

Score: 3 van de 10

A down on his luck aristocrat is forced to live in a caravan with his butler, and his dog.

Acteurs in Pompidou

Meer zoals Pompidou

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Mirror
Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.