Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Post Mortem: Ingen dør på Skarnes

Tv-serie, 2021
Post Mortem: Ingen dør på Skarnes
Ze is uit de dood herrezen en snakt naar bloed. En dat terwijl de begrafenisonderneming van haar familie wanhopig op zoek is naar meer klanten. Hmm, wat als ...
De tv-serie Post Mortem: Ingen dør på Skarnes is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Post Mortem: Ingen dør på Skarnes is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Post Mortem: Ingen dør på Skarnes

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Noors - Audiobeschrijving;Noors [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Post Mortem: Ingen dør på Skarnes

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Troll
Als een ontploffing in de Noorse bergen een oude trol wekt, wordt er een dappere paleontoloog aangesteld om te voorkomen dat de trol een dodelijke ravage aanricht.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.