Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Potato Potahto

Film, 2017, 104 minuten
Potato Potahto
Een gescheiden stel blijft samenwonen. Dit wankele plan om een huis te delen komt op losse schroeven te staan wanneer ze gaan daten met anderen.
De film Potato Potahto is uitgebracht in 2017 en duurt 104 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Potato Potahto

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Potato Potahto

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Anchor Baby
Een Nigeriaans echtpaar in de VS wil dat hun ongeboren kind de Amerikaanse nationaliteit krijgt. Als ze zich verzetten tegen uitzetting, komen ze in zwaar weer terecht.
The Byzantine Cat
Een journaliste op Cyprus verblijft bij het Staatscircus van Moskou, bezoekt een kattenklooster waar de katten wonderlijke gaven hebben, en wordt verliefd.
The Shop at Sly Corner
Een sluwe ex-gedetineerde runt een succesvolle antiekwinkel, totdat zijn assistent ontdekt dat hij gestolen goederen verkoopt en hem begint te chanteren.
13: The Musical
Een slimme middelbarescholier verhuist na de scheiding van zijn ouders van New York naar Indiana en is vastbesloten om de beste bar mitswa ooit te organiseren.
Office Invasion
Drie beste vrienden proberen samen hun waardevolle mijnbouwbedrijf te verdedigen tegen monsterlijke buitenaardse wezens die de boel kort en klein willen slaan.