Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pourquoi pas nous?

Film, 1981, 83 minuten
Pourquoi pas nous?
Als een eigenaresse van een boekwinkel de zachte kant ontdekt van een beroemde worstelaar die letterlijk op haar valt, bloeit de liefde op tussen deze twee buitenbeentjes.
De film Pourquoi pas nous? is uitgebracht in 1981 en duurt 83 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Charmant, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Pourquoi pas nous?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.