Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Power Rangers Dino Thunder

Tv-serie, 2004, 395.998 beoordelingen
Power Rangers Dino Thunder
Dr. Tommy Oliver keert terug als zijn studenten de Dino Gems ontdekken die hen in Dino Power Rangers veranderen waardoor ze de kwaadaardige Mesogog kunnen tegenhouden.
De tv-serie Power Rangers Dino Thunder is uitgebracht in 2004. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.

Power Rangers Dino Thunder op IMDB

Score: 6 van de 10

When the evil Mesogog launches an attack on the earth, using three fierce machines called Dino Zords - creatures of incredible strength and intelligence - on the world, Dr. Tommy Oliver, a ...

Acteurs in Power Rangers Dino Thunder

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Power Rangers Dino Thunder

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen. 
Dinotrux
Dinosaurus of vrachtwagen? Wat dan ook, geniet van de enorme Ty Rex, zijn maatje Revvit en hun team die ten strijde trekken tegen de snode V-Morzel.
Club de Cuervos
Een broer en zus gaan een strijd aan met hoge verwachtingen en met elkaar nadat ze een voetbalteam hebben geërfd. Een serie van de makers van 'Nosotros los Nobles'.