Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Power Rangers: Megaforce: The Robo Knight Before Christmas

Film, 2013, 23 minuten, 84.395 beoordelingen
Power Rangers: Megaforce: The Robo Knight Before Christmas
Robo Knight leert de ware betekenis van kerst wanneer hij wordt verward met een gedoneerd stuk kerstspeelgoed en in een cadeaudoos terechtkomt in een vreemd land.
De film Power Rangers: Megaforce: The Robo Knight Before Christmas is uitgebracht in 2013 en duurt 23 minuten. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Power Rangers: Megaforce: The Robo Knight Before Christmas op IMDB

Score: 6 van de 10

Robo Knight learns the true meaning of Christmas from a group of children when he is mistaken for a donated Christmas toy and is shipped in a charity crate to a foreign land.

Acteurs in Power Rangers: Megaforce: The Robo Knight Before Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Power Rangers: Megaforce: The Robo Knight Before Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet
Een mummie heeft heimwee en wil het graf van zijn ouders bezoeken om afscheid te nemen. Met de hulp van zijn vrienden reist hij naar Egypte om hun oude tombe te vinden.
A Witches' Ball
Beatrix wil ontzettend graag heks worden, maar een jammerlijk ongeluk brengt haar enige kans hierop in gevaar. Ze moet snel iets doen voordat het te laat is.
Dance Academy: The Comeback
In deze bewerking van de serie herstelt Tara van haar blessure en gaat ze op zoek naar een carrière in de VS, waar ze worstelt met liefde en professionele afwijzing.
Waterschool
Zes jonge vrouwen die ieder bij een van de grootste rivieren op aarde wonen, laten zien hoe het programma voor milieu-educatie van Waterschool hun leven heeft veranderd.
Are We Done Yet?
Een pasgetrouwd stel verhuist naar een opknapper in een buitenwijk, maar hun gelukkige leven samen wordt overhoopgegooid door een excentrieke aannemer.