Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Power Rangers Ninja Steel

Tv-serie, 2018
Power Rangers Ninja Steel
Een nieuwe generatie tienerhelden gebruikt bovenmenselijke ninjakrachten om de intergalactische schurk Galvanax te verslaan en de aarde te redden van de ondergang.
De tv-serie Power Rangers Ninja Steel is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Power Rangers Ninja Steel op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A new team of superhuman power rangers must work together and use their new ninja powers to prevent evil from dominating the human race and from destroying the planet earth and the universe

Acteurs in Power Rangers Ninja Steel

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Arabisch;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels;Turks

Meer zoals Power Rangers Ninja Steel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.