Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pray For Rain

Bidden voor Regen
Film, 2017, 92 minuten
Pray For Rain
Na de verdachte dood van haar vader keert een journalist uit New York terug naar haar geboorteplaats, waar de boerengemeenschap wordt geteisterd door droogte en bendes.

Pray For Rain op Moviemeter

Emma Gardner (Annabelle Stephenson) is een journalist in New York. Na de onvoorziene dood van haar vader keert ze terug naar haar geboorteplaats. Daar ontdekt ze dat de idyllische landbouwgemeenschap van haar kindertijd door droogte is geteisterd, een plek is geworden die geterroriseerd wordt door bendes en gebukt gaat onder de slechte gevolgen van extreme armoede. Ze komt er snel achter dat haar vader's ongelukkig overlijden helemaal niet toevallig was. De lijst van mogelijke verdachten omvat te ijverige milieudeskundigen, een lokale krijgsheer en andere boeren die jaloers zijn op de uitstekende reputatie van haar vader.

Pray For Rain op IMDB

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Acteurs in Pray For Rain

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels;Turks;Duits
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Pray For Rain

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Shtisel
Een Haredi-familie woont in een ultra-orthodoxe wijk van Jeruzalem en moet zien om te gaan met liefde, verlies en dagelijkse sleur.
Remember Me
Lastige jongen Tyler begint een relatie met Ally, de dochter van de agent die hem op hardhandige wijze arresteerde.
Fire with Fire
Brandweerman Jeremy is een beschermde getuige in een moordzaak, maar als zijn identiteit toch uitkomt, moet hij een bocht van 180 graden nemen.
De Hel Van '63
Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, dat de Elfstedentocht doorgaat.
The Next Three Days
Als zijn vrouw in de bak belandt voor een moord die ze ontkent, bedenkt een professor een gedetailleerd plan voor haar om te ontsnappen.