Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Prince of Peoria

Tv-serie, 2018
Prince of Peoria
Een luchthartige prins die het leven als gewone tiener wil ervaren, verlaat zijn koninkrijk en gaat incognito bij een alleenstaande moeder en haar leergierige zoon wonen.
De tv-serie Prince of Peoria is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden. Prince of Peoria is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prince of Peoria op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Story of a wealthy prince who travels to the US to live as an exchange student. While living in anonymity, the prince strikes up an unlikely friendship.

Acteurs in Prince of Peoria

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Prince of Peoria

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
Glitch Techs
Twee tieners werken in een gamewinkel als dekmantel voor hun werkelijke taak: jagen op videogamemonsters die zijn uitgebroken in de echte wereld.