Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Print the Legend

Documentaire, 2014, 99 minuten, 151 beoordelingen
Print the Legend
Deze bekroonde Original-documentaire volgt de race voor het marktleiderschap op het gebied van 3D-printing, de nieuwste golf in de evolutie van technologie.
De documentaire Print the Legend is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 99 minuten. 'Een gelikte documentaire die een breed publiek zal aanspreken'. -Indiewire Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Print the Legend op Moviemeter

3D-printen staat op het punt om de meest innovatieve technologie sinds de komst van de pc te worden en inspireert uitvinders, ingenieurs en ondernemers om hun geluk te beproeven. Deze documentaire volgt de start-ups MakerBot en Formlabs in hun concurrentiestrijd om als eerste een radicaal product op de markt te brengen zonder hun idealen en hun anarchistische, open source- en hackersmentaliteit te verliezen.

Print the Legend op IMDB

Score: 7 van de 10

Follows the people racing to bring the hot new 3D printing technology to your home, documenting the "Macintosh Moment" of this revolution and exploring what it takes to live the American Dream.

Trailer

Regisseurs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.