Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Print the Legend

Documentaire, 2014, 99 minuten, 151 beoordelingen
Print the Legend
Deze bekroonde Original-documentaire volgt de race voor het marktleiderschap op het gebied van 3D-printing, de nieuwste golf in de evolutie van technologie.
De documentaire Print the Legend is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 99 minuten. 'Een gelikte documentaire die een breed publiek zal aanspreken'. -Indiewire Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Print the Legend op Moviemeter

3D-printen staat op het punt om de meest innovatieve technologie sinds de komst van de pc te worden en inspireert uitvinders, ingenieurs en ondernemers om hun geluk te beproeven. Deze documentaire volgt de start-ups MakerBot en Formlabs in hun concurrentiestrijd om als eerste een radicaal product op de markt te brengen zonder hun idealen en hun anarchistische, open source- en hackersmentaliteit te verliezen.

Print the Legend op IMDB

Score: 7 van de 10

Follows the people racing to bring the hot new 3D printing technology to your home, documenting the "Macintosh Moment" of this revolution and exploring what it takes to live the American Dream.

Trailer

Regisseurs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.