Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Print the Legend

Documentaire, 2014, 99 minuten, 151 beoordelingen
Print the Legend
Deze bekroonde Original-documentaire volgt de race voor het marktleiderschap op het gebied van 3D-printing, de nieuwste golf in de evolutie van technologie.
De documentaire Print the Legend is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 99 minuten. 'Een gelikte documentaire die een breed publiek zal aanspreken'. -Indiewire Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Print the Legend op Moviemeter

3D-printen staat op het punt om de meest innovatieve technologie sinds de komst van de pc te worden en inspireert uitvinders, ingenieurs en ondernemers om hun geluk te beproeven. Deze documentaire volgt de start-ups MakerBot en Formlabs in hun concurrentiestrijd om als eerste een radicaal product op de markt te brengen zonder hun idealen en hun anarchistische, open source- en hackersmentaliteit te verliezen.

Print the Legend op IMDB

Score: 7 van de 10

Follows the people racing to bring the hot new 3D printing technology to your home, documenting the "Macintosh Moment" of this revolution and exploring what it takes to live the American Dream.

Trailer

Regisseurs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
Dachau
Via interviews met overlevenden en familieleden van gevangenen schetst deze documentaire de wrede geschiedenis van het eerste nazi-concentratiekamp.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.