Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Prison Break

Tv-serie, 2008, 5.425.010 beoordelingen
Prison Break
Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River-gevangenis te bevrijden.
De tv-serie Prison Break is uitgebracht in 2008. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prison Break op Moviemeter

Score: 3,4 van de 5

Joaquin Shannon, een visser, bekent een moord die hij niet gepleegd heeft om een goede vriend te beschermen, waarvan hij denkt dat deze de moordenaar is. Eenmaal in de gevangenis besluit hij zich kalm te houden zodat hij vervroegd kan vrijkomen, maar een zware jongen onder de gevangenen heeft juist besloten om hem het leven zo moeilijk mogelijk te maken.

Prison Break op IMDB

Score: 9 van de 10

Due to a political conspiracy an innocent man is sent to death row and his only hope is his brother who makes it his mission to deliberately get himself sent to the same prison in order to break the both of them out from the inside out.

Acteurs in Prison Break

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Prison Break

Grown Ups

Grown Ups

(2010)

Breaking Bad

Breaking Bad

(2013)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sex Education
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Bad Blood
Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Knightfall
Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.