Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

Tv-serie, 2011, 185.346 beoordelingen
Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick
Deze documentaire van Ken Burns gaat over het zogenaamde '18th Amendment' dat ervoor zorgde dat Amerika compleet werd drooggelegd.
De tv-serie Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick is uitgebracht in 2011. De met een Emmy bekroonde cineast Ken Burns geeft met deze driedelige docu weer een kijk op de Amerikaanse geschiedenis. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick op IMDB

Score: 8,2 van de 10

The story of the American activist struggle against the influence of alcohol, climaxing in the failed early 20th century nationwide era when it was banned.

Acteurs in Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.