Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

Tv-serie, 2011, 185.346 beoordelingen
Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick
Deze documentaire van Ken Burns gaat over het zogenaamde '18th Amendment' dat ervoor zorgde dat Amerika compleet werd drooggelegd.
De tv-serie Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick is uitgebracht in 2011. De met een Emmy bekroonde cineast Ken Burns geeft met deze driedelige docu weer een kijk op de Amerikaanse geschiedenis. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick op IMDB

Score: 8,2 van de 10

The story of the American activist struggle against the influence of alcohol, climaxing in the failed early 20th century nationwide era when it was banned.

Acteurs in Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Prohibition: A Film by Ken Burns and Lynn Novick

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.