Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Project Mc²

Tv-serie, 2017
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
De tv-serie Project Mc² is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Danica McKellar, auteur van wiskundige bestsellers, speelt de leider van de geheime organisatie NOV8. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Project Mc² op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Project Mc² is a TV series starring Mika Abdalla, Ysa Penarejo, and Victoria Vida. McKeyla, Adrienne, Bryden, and Camryn are four super smart and science-skilled girls recruited to join the spy organization, NOV8.

Acteurs in Project Mc²

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Engels;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Spaans;Engels

Meer zoals Project Mc²

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen. 
Dinotrux
Dinosaurus of vrachtwagen? Wat dan ook, geniet van de enorme Ty Rex, zijn maatje Revvit en hun team die ten strijde trekken tegen de snode V-Morzel.
Club de Cuervos
Een broer en zus gaan een strijd aan met hoge verwachtingen en met elkaar nadat ze een voetbalteam hebben geërfd. Een serie van de makers van 'Nosotros los Nobles'.
Peaky Blinders
Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.