Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Project Runway

Tv-serie, 2012
Project Runway
Modeontwerpers in spe gaan uitdagingen aan die hun vindingrijkheid testen en hun persoonlijke stijl onthullen. Wie zal het halen en wie niet?
De tv-serie Project Runway is uitgebracht in 2012. Heidi Klum en Tim Gunn wonnen een Emmy voor het presenteren van deze langlopende realityserie. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Project Runway op IMDB

Kids become fashionistas as the Kids Reenact series tackles Project Runway. Little Tim Gunn and Heidi Klum judge three hopeful mini-designers.

Acteurs in Project Runway

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Project Runway

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Awake: The Million Dollar Game
De deelnemers aan deze komische spelshow moeten na 24 uur zonder slaap diverse uitdagingen aangaan om kans te maken op de hoofdprijs van 1 miljoen dollar.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.
Yankee
Een man uit Arizona is op de vlucht voor de politie en raakt in Mexico diep verwikkeld in de drugshandel met behulp van moderne technologie.