Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Project Runway

Tv-serie, 2012
Project Runway
Modeontwerpers in spe gaan uitdagingen aan die hun vindingrijkheid testen en hun persoonlijke stijl onthullen. Wie zal het halen en wie niet?
De tv-serie Project Runway is uitgebracht in 2012. Heidi Klum en Tim Gunn wonnen een Emmy voor het presenteren van deze langlopende realityserie. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Project Runway op IMDB

Kids become fashionistas as the Kids Reenact series tackles Project Runway. Little Tim Gunn and Heidi Klum judge three hopeful mini-designers.

Acteurs in Project Runway

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Project Runway

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love Alarm
In een wereld waarin een app je informeert als iemand in de buurt je leuk vindt, ervaart Kim Jojo prille liefde terwijl ze worstelt met persoonlijke problemen.
Hyperdrive
De beste straatracers uit verschillende landen zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde, opgevoerde auto's op de grootste, meest uitdagende hindernisbaan ooit.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.