Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pulp Fiction

Tiempos violentos
Film, 1994, 154 minuten, 13.629.993 beoordelingen
Pulp Fiction
Deze gestileerde misdaadfilm knoopt de verhalen samen van een huurmoordenaar die gek op hamburgers is, zijn filosofische partner en een afgetakelde bokser.
De film Pulp Fiction is uitgebracht in 1994 en duurt 154 minuten. De invloedrijke scenarist-regisseur Quentin Tarantino won een Oscar en een Golden Globe voor dit referentieel scenario. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pulp Fiction op Moviemeter

Jules (Samuel L. Jackson) en Vincent (John Travolta) werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace (Ving Rhames). Vincent komt in de problemen als hij Mia (Uma Thurman), de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch (Bruce Willis), die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.

Pulp Fiction op IMDB

Score: 9 van de 10

The lives of two mob hit men, a boxer, a gangster's wife, and a pair of diner bandits intertwine in four tales of violence and redemption.

Acteurs in Pulp Fiction

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Pulp Fiction

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

After
De naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young denkt dat ze wel weet wat ze wil in het leven, tot de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.
Triple Threat
Een groep meedogenloze gangsters die is ingehuurd om een machtige erfgename te vermoorden, ontmoet zijn gelijke in een trio bedreven vechters die haar te hulp schieten.
Professor And The Madman (The)
Een geleerde die werkt aan de Oxford English Dictionary, krijgt de betekenissen van duizenden woorden van een dokter met een uitgebreide vocabulaire en duistere geheimen.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.