Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pup Star: Samen staan we sterker

Film, 2017, 93 minuten
Pup Star: Samen staan we sterker
De Pup Star-kampioen Tiny is terug en heeft haar kleine poten meer dan vol: een boze rivaal verwisselt haar tijdens een nationale wedstrijd met de straathond Scrappy.
De film Pup Star: Samen staan we sterker is uitgebracht in 2017 en duurt 93 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pup Star: Samen staan we sterker op IMDB

Score: 4,8 van de 10

The action-packed new season of the franchise continues with the story of Tiny, an adorable Yorkie pup who, after winning the 'Pup Star' TV singing competition, is suddenly launched into an adventure when she's replaced by a street Yorkie, Scrappy, and the two swap lives in a dog-filled, fish-out-of-water tale that ultimately demonstrates life truly is 'better together.'

Acteurs in Pup Star: Samen staan we sterker

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Duits;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Pup Star: Samen staan we sterker

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Life on Our Planet
De buitengewone reis van het leven om te veroveren, zich aan te passen en te overleven op aarde gedurende miljarden jaren komt tot leven in deze baanbrekende documentaireserie.
Baby Animal Cam
Bekijk de dagelijkse routines, eigenaardige gewoonten en knusse habitats van verschillende babydieren in Cleveland Metroparks. Live-event in het Engels.
Baby Gorilla Cam
Neem een kijkje in het gorillaverblijf van Cleveland Metroparks, waar twee nieuwe baby's zich aanpassen aan het leven in de troep. (Live-evenement in het Engels.)
Mech Cadets
Een underdogtiener sluit zich aan bij een groep jonge cadetten die een band aangaat met Robo Mechs uit de ruimte om de aarde te verdedigen tegen buitenaardse indringers.
The Big Nailed It Baking Challenge
In deze spin-off van Nailed It! krijgen tien verschrikkelijke bakkers tips van professionele coaches terwijl ze strijden om een mooie geldprijs.