Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pup Star: Samen staan we sterker

Film, 2017, 93 minuten
Pup Star: Samen staan we sterker
De Pup Star-kampioen Tiny is terug en heeft haar kleine poten meer dan vol: een boze rivaal verwisselt haar tijdens een nationale wedstrijd met de straathond Scrappy.
De film Pup Star: Samen staan we sterker is uitgebracht in 2017 en duurt 93 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pup Star: Samen staan we sterker op IMDB

Score: 4,8 van de 10

The action-packed new season of the franchise continues with the story of Tiny, an adorable Yorkie pup who, after winning the 'Pup Star' TV singing competition, is suddenly launched into an adventure when she's replaced by a street Yorkie, Scrappy, and the two swap lives in a dog-filled, fish-out-of-water tale that ultimately demonstrates life truly is 'better together.'

Acteurs in Pup Star: Samen staan we sterker

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Duits;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Pup Star: Samen staan we sterker

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Our Universe
Volg het wonderbaarlijke, miljarden jaren oude verhaal van ons universum en de onlosmakelijke band met het leven op aarde in deze meeslepende documentaireserie.
Run for the Money
In een race tegen de klok proberen beroemde deelnemers wanhopig de in het zwart geklede Jagers te slim af te zijn en kans te maken op een steeds hogere geldprijs.
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur
Na een grote storm is voedsel schaars en zijn er overal hongerige dino's. Het is aan jou om de Camp Fam te helpen overleven in deze spannende interactieve special.