Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Puppy Patrol

Tv-serie, 2008, 111 beoordelingen
Puppy Patrol
Mark, Tessa, hun kleine zusje Sara en hun superslimme hond Max redden puppy's en lossen raadsels op in het dierenpension van hun ouders.
De tv-serie Puppy Patrol is uitgebracht in 2008. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk.

Puppy Patrol op IMDB

Score: 7 van de 10

Is something wrong with the dogs in their parent's kennel? Mark (12) and Tessa (10) jump into action! Together with their sister Sara (5), and the super clever dog Max, they create the ...

Acteurs in Puppy Patrol

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands

Meer zoals Puppy Patrol

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Angry Birds Movie 2
Vijanden worden vrienden wanneer de biggen en de vogels een wapenstilstand sluiten om samen te vechten tegen een geduchte nieuwe vijand die al hun huizen bedreigt.
Spirit - Samen vrij: De paardenacademie
Er begint een nieuw hoofdstuk voor Lucky en haar vrienden als ze Miradero achter zich laten. Ze gaan wonen en leren in de prestigieuze Palomino Bluffs Paardrij-academie.
Sylvanian Families: Everyone's Big Dream Flying in the Sky
Binnen de Hazelnut Chipmunk Family is Dominic een kleine jongen die heel graag speelt, maar op een groot moment op een gedenkwaardige dag een stuk volwassener wordt.
Sylvanian Families Mini Episodes Clover
Van het geven van feestjes tot het plannen van modeshows: de Chocolate Konijn-familie is klaar voor de dagelijkse avonturen in hun dierbare stadje.
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.