Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pyaar Ka Punchnama 2

Postmortem of Love 2
Film, 2015, 135 minuten
Pyaar Ka Punchnama 2
Drie jonge vrijgezellen vinden relaties in werkelijkheid totaal niet overeenkomen met het beeld van ware liefde waarnaar ze ooit op zoek waren.
De film Pyaar Ka Punchnama 2 is uitgebracht in 2015 en duurt 135 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.Deze film is Snedig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pyaar Ka Punchnama 2 op Moviemeter

Drie jonge vrijgezellen delen dezelfde flat. Ze ontmoeten elk een meisje, worden verliefd en beginnen een verhouding. Al gauw stellen ze echter vast dat hun relaties in werkelijkheid totaal niet overeenkomen met het beeld van ware liefde waarnaar ze ooit op zoek waren.

Pyaar Ka Punchnama 2 op IMDB

Score: 7,3 van de 10

After falling in love, three roommates experience changes in their lives.

Acteurs in Pyaar Ka Punchnama 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Pyaar Ka Punchnama 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Ardiente paciencia
Een jongeman werkt als de postbode van Pablo Neruda en wordt in een wereld van woorden steeds meer gestimuleerd om dichter te worden en de vrouw van zijn dromen het hof te maken.