Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pyaar Ka Punchnama

Film, 2011, 149 minuten
Pyaar Ka Punchnama
Het idyllische vrijgezellenleven van drie jongemannen die een appartement delen, wordt door liefdesperikelen ruw verstoord.
De film Pyaar Ka Punchnama is uitgebracht in 2011 en duurt 149 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pyaar Ka Punchnama op Moviemeter

Score: 3,75 van de 5

Rajat (Kartik Tiwari), Vikrant Choudhary (Rayo Bakhirta) en Nishant (Divyendu Sharma) zijn drie vrijgezellen die samenwonen in een flat in Noida. Ze hebben een saaie baan en hunkeren naar vrouwelijk schoon. Rajat wordt verliefd op de bezitterige Neha (Nushrat Bharucha). Nishant valt voor de manipulatieve Charu (Ishita Sharma), een collega die al een vriendje heeft, en Vikrant houdt van Riya (Sonalli Sehgall), die haar ex maar niet kan vergeten. Het duurt niet lang of ze missen hun vrijgezellenbestaan en gaan zich realiseren dat vrouwen echt van Venus komen, die voor hen de meest onvriendelijke, irrationele planeet in het zonnestelsel moet zijn.

Pyaar Ka Punchnama op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Outspoken and overly critical Nishant Agarwal meets gorgeous new co-worker, Charu, offers his help, assists her financially, and they become close friends. His room-mates, Rajat and Vikrant, are pleased with this outcome as they already have girlfriends in Neha and Rhea respectively. But both the relationships are not as harmonious, as Rajat feels Neha is self-centered and demanding, while Rhea appears to be withdrawn and aloof. Missing their meetings and bar-hopping, the trio decide to take a time-out and be by themselves. All three women, however, find out and decide to accompany them to the beach where they eventually mingle. The trio do not know that soon misunderstandings will crop up - and it will take a lot of effort and understanding to resolve them.

Acteurs in Pyaar Ka Punchnama

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Pyaar Ka Punchnama

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.