Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Pyaar Ka Punchnama

Film, 2011, 149 minuten
Pyaar Ka Punchnama
Het idyllische vrijgezellenleven van drie jongemannen die een appartement delen, wordt door liefdesperikelen ruw verstoord.
De film Pyaar Ka Punchnama is uitgebracht in 2011 en duurt 149 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pyaar Ka Punchnama op Moviemeter

Score: 3,75 van de 5

Rajat (Kartik Tiwari), Vikrant Choudhary (Rayo Bakhirta) en Nishant (Divyendu Sharma) zijn drie vrijgezellen die samenwonen in een flat in Noida. Ze hebben een saaie baan en hunkeren naar vrouwelijk schoon. Rajat wordt verliefd op de bezitterige Neha (Nushrat Bharucha). Nishant valt voor de manipulatieve Charu (Ishita Sharma), een collega die al een vriendje heeft, en Vikrant houdt van Riya (Sonalli Sehgall), die haar ex maar niet kan vergeten. Het duurt niet lang of ze missen hun vrijgezellenbestaan en gaan zich realiseren dat vrouwen echt van Venus komen, die voor hen de meest onvriendelijke, irrationele planeet in het zonnestelsel moet zijn.

Pyaar Ka Punchnama op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Outspoken and overly critical Nishant Agarwal meets gorgeous new co-worker, Charu, offers his help, assists her financially, and they become close friends. His room-mates, Rajat and Vikrant, are pleased with this outcome as they already have girlfriends in Neha and Rhea respectively. But both the relationships are not as harmonious, as Rajat feels Neha is self-centered and demanding, while Rhea appears to be withdrawn and aloof. Missing their meetings and bar-hopping, the trio decide to take a time-out and be by themselves. All three women, however, find out and decide to accompany them to the beach where they eventually mingle. The trio do not know that soon misunderstandings will crop up - and it will take a lot of effort and understanding to resolve them.

Acteurs in Pyaar Ka Punchnama

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Pyaar Ka Punchnama

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.