Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Q Ball

Documentaire, 2019, 96 minuten
Q Ball
In de staatsgevangenis San Quentin zoeken geharde criminelen verlossing en antwoord op persoonlijke problemen. Tijdens een potje basketbal worden de banden opgebouwd.
De documentaire Q Ball is uitgebracht in 2019 en duurt 96 minuten. Kevin Durant. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Q Ball op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Documentary that explores the San Quentin Prison basketball squad - teammates and inmates at "the Q" - along their journey of rehabilitation and possible redemption.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Q Ball

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.