Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

QB1: Beyond the Lights

Tv-serie, 2019
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
De tv-serie QB1: Beyond the Lights is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Peter Berg (Friday Night Lights) schetst een persoonlijk beeld van drie sporters die op het punt staan door te breken. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

QB1: Beyond the Lights op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Follows three high school quarterbacks from different backgrounds, playing in different environments as they face immense pressure and similar challenges in trying to be successful high school quarterbacks.

Trailer

Acteurs in QB1: Beyond the Lights

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Spaans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels;Duits

Meer zoals QB1: Beyond the Lights

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Owning Manhattan
Vastgoedmagnaat Ryan Serhant leidt een van de grootste bedrijven in New York en vraagt het uiterste van zijn personeel bij de verkoop van de duurste panden.