Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

QB1: Beyond the Lights

Tv-serie, 2019
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
De tv-serie QB1: Beyond the Lights is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

QB1: Beyond the Lights op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Follows three high school quarterbacks from different backgrounds, playing in different environments as they face immense pressure and similar challenges in trying to be successful high school quarterbacks.

Trailer

Acteurs in QB1: Beyond the Lights

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Spaans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels;Duits

Meer zoals QB1: Beyond the Lights

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.